• Logout
Bonhoeffer ICT

Bonhoeffer ICT

Veelvoorkomende vragen en antwoorden

Wachtwoord

Kun je als leerling niet meer inloggen in Magister?
Ga dan naar de website van het Bonhoeffercollege (www.bonhoeffer.nl). Rechts in de zwarte balk in het venster zie je de link hier inloggen. Klik hier op en klik dan vervolgens op de link Magister voor leerling en ouders. Je komt dan in het inlogscherm van Magister 6 waar je de link geen toegang tot je account aanklikt. Vul hier je gebruikersnaam in. Je ontvangt dan de instructies voor het wijzigen van je wachtwoord op het e-mailadres dat gekoppeld is aan je Magister-account. Mocht je je gebruikersnaam niet meer weten of ontvang je de e-mail met instructies niet binnen 15 minuten, neem dan contact op met de ICT-helpdesk (kamer 024) of met de receptie van de school. Let op dat je je Bonhoeffer e-mailadres gebruikt. Dit is noodzakelijk in verband met de beveiliging van Magister en de gebruikers.

Als je 4 keer achterelkaar je wachtwoord verkeerd getypt hebt, dan wordt je account geblokkeerd. Heb je “niks” gedaan maar is je wachtwoord geblokkeerd dan wijst dat erop dat iemand anders onder jouw gebruikersnaam in Magister heeft geprobeerd in te loggen.

Om je wachtwoord te deblokkeren, stuur je een e-mail naar: helpdesk@bonhoeffer.nl

Jouw e-mail moet verstuurd worden vanaf je Bonhoeffer e-mailadres.

Je kan ook naar de receptie van het Bonhoeffercollege of Mediatheek lopen en vragen voor deblokkering van je Magister account.

Kunt u als ouder/verzorger niet meer inloggen in Magister?
Ga dan naar de website van het Bonhoeffercollege (www.bonhoeffer.nl). Rechts in de zwarte balk in het venster ziet u de link hier inloggen. Klik hier op en klik dan vervolgens op de link Magister voor leerling en ouders. U komt dan in het inlogscherm van Magister 6 waar u de link geen toegang tot je account aanklikt. Vul hier uw gebruikersnaam in. U ontvangt dan de instructies voor het wijzigen van het wachtwoord op het e-mailadres dat gekoppeld is aan uw Magister-account. Mocht u uw gebruikersnaam niet meer weten of de e-mail met instructies niet binnen 15 minuten ontvangen, neem dan contact op met de mentor van uw kind. Op verzoek van de mentor zullen we eerst kijken of u als ouder(s)/verzorger(s) bekend bent in Magister (e-mailadres) en vervolgens een nieuw wachtwoord verstrekken via de mentor. Het verstrekken van een wachtwoord aan een ouder/verzorger kan alleen via deze procedure verlopen, alleen op deze manier kunnen we zorgen voor de veiligheid van de Magister-gebruikers.

Darko Kordic
Applicatiebeheerder