• Logout
Bonhoeffer ICT

Bonhoeffer ICT

Veelvoorkomende vragen en antwoorden

NLT Robitica v4

16 jan 2013

De installatie van NLT Robotica v4 is klaar. Ik zal volgende week vrijdag 25 jan 2013 de snelkoppeling "Jobot Eclipse" verwijderen en dan een snelkoppeling maken naar de nieuwe Eclipse en workspace. Deze noem ik "NLT Robotica v4". De workspace verdragen elkaar niet ; er kan er maar één tegelijk zijn. Daarom verwijder ik de oude snelkoppeling tegelijk.

Het zal straks zo zijn dat wanneer een leerling deze snelkoppeling "NLT Robotica v4" voor de eerste keer start, de workspace wordt aangemaakt in zijn homedirectory (de U:-schijf) . Daarvoor is 14 MB vrije ruimte nodig. Mocht er nog een oudere workspace van versie 3 aanwezig zijn, dan worden deze bestanden overschreven door de nieuwere.

In ieder geval is het zo, dat iedereen het aanmaken van de nieuwe workspace kan afdwingen, door de map

"U:\workspace" dus de map "workspace" in de "mijn documenten"-map te verwijderen. Als iemand veel wijzigingen heeft gemaakt in de sourcecode waar hij vanaf wil, kan hij door het wissen van deze map ervoor zorgen dat de workspace opnieuw wordt aangemaakt en alle broncodes in de begintoestand worden teruggezet. Alle wijzigingen worden dan weggegooid.

Met vriendelijke groeten Paul Wiegmans

Links